Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 29 Eylül 2022 - 11:33 Yorum: 0

Kontrolden çıkan otomobil köprüden uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Batman'ın Kozluk ilçesinde kontrolden çıkan otomobil metrelerce yükseklikteki köprüden uçtu.

Kontrolden çıkan otomobil köprüden uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Batman'ın Kozluk ilçesinde kontrolden çıkan otomobil metrelerce yükseklikteki köprüden uçtu. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de ağır yaralandı.

Kaza Batman'ın Kozluk ilçesinde sabah 07.30 sıralarında meydana geldi. Kozluk'tan Siirt istikametine giden Mehmet Said G. yönetimindeki 25 AT 540 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan araç demir bariyerleri aşarak 25 metre yüksekliğindeki Pisyar Köprüsünden uçtu.

Kazada araç sürücüsü Mehmet Said G. olay yerinde hayatını kaybetti. Araç içinde bulunan 2 kişi de ağır yaralandı. Vatandaşların 112 acil çağrı merkezine haber vermesiyle kaza yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içinde sıkışan yaralıları çıkardı. Sağlık ekipleri ise ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıkları yaralıları Kozluk Devlet Hastanesine kaldırdı. Kazada hayatını kaybeden Mehmet Said G. ise Kozluk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber