Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 04 Haziran 2020 - 01:58 Yorum: 0

Kontrolden çıkan otomobil takla attı: 2 yaralı

Zonguldak'ta kontrolden çıkan bir otomobil takla attı. Kazada araçta sıkışan iki kişi, bulundukları yerden kendi imkanları ile çıkarak olay yerine gelen...

Kontrolden çıkan otomobil takla attı: 2 yaralı

Zonguldak'ta kontrolden çıkan bir otomobil takla attı. Kazada araçta sıkışan iki kişi, bulundukları yerden kendi imkanları ile çıkarak olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza gece saatlerinde Zonguldak-İstanbul karayolu Cemaller köyü mevkisinde yaşandı. İzzet Y. (59) idaresindeki 67 EY 641 plakalı otomobil kontrolden çıkarak takla atarak durabildi. Kazada araçta sürücü İzzet Y. ve yolcu olarak bulunan Feyzi K. (64) için olay yerine AFAD, itfaiye, emniyet ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İki yaralının araçtan kendi imkanları ile çıktıkları öğrenildi. Yaralıar 112 acil sağlık ambulansı ile BEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kontrolden çıkan otomobil takla attı: 2 yaralı

Kontrolden çıkan otomobil takla attı: 2 yaralı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber