Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 05 Ağustos 2022 - 12:33 Yorum: 0

Kontrolden çıkan tır, ağaca ve trafik yönlendirme tabelasına çarptı: 1 yaralı

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan tır, refüje çıkarak ağaca ve trafik yönlendirme tabelasına çarptı.

Kontrolden çıkan tır, ağaca ve trafik yönlendirme tabelasına çarptı: 1 yaralı

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan tır, refüje çıkarak ağaca ve trafik yönlendirme tabelasına çarptı. Meydana gelen kazada yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.

Kaza, saat 06.45 sıralarında Pamukova İlçe girişi D-650 kara yolu Bilecik istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul İstikametinden Antalya istikametine seyir halinde olan Mustafa Ş.(35) idaresindeki 15 AAR 266 çekici plakalı sıvı hammadde yüklü tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde refüje çıkarak önce aydınlatma direğine, sonra çınar ağacı ve trafik yön tabelasına çarptı. Meydana gelen kazada sürücü yaralanırken, durum sağlık ve polis ekiplerine bildirildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrasında yaralı, Pamukova İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber