Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Kasım 2016 - 11:18 Yorum: 0

Konukoğlu Öğretmenler Gününü kutladı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Öğretmenler Gününü kutlayarak, "Yüreği vatan ve insan sevgisiyle dolu, bilinçli...

Konukoğlu Öğretmenler Gününü kutladı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Öğretmenler Gününü kutlayarak, "Yüreği vatan ve insan sevgisiyle dolu, bilinçli ve aydın nesiller yetiştirmede değerli öğretmenlerimizin çabaları çok önemlidir" dedi.

Konukoğlu yayımladığı kutlama mesajında, öğretmenlerin bir toplumun geleceğini inşa ettiğini vurgulayarak, en kıymetli varlıklarımız çocuklarımız ve gençlerimizin bilgili, donanımlı, ahlaki erdem ve insani değerlere sahip bireyler olmalarında önemli rol üstlenen tüm öğretmenlere şükranlarını sundu.

Öğretmenliğin özveri ve sevgiyle yapılan son derece değerli bir meslek olduğunu ifade eden Konukoğlu, "Eğitim, kalkınmanın temelidir. Bizim ülke olarak en büyük gücümüz beşeri sermayemizdir. Nitelikli bir beşeri sermayenin yetişmesini sağlamak en öncelikli görevimiz olmalıdır. Milletimizin istikbalini emanet edeceğimiz yavrularımızı bir cevher gibi işleyerek, üretken, yüreği vatan ve insan sevgisiyle dolu, bilinçli ve aydın nesiller yetiştirmede değerli öğretmenlerimizin çabaları çok önemlidir. Yurdumuzun dört bir yanında bu kıymetli görevi üstelenen fedakar öğretmenlerimizin, aldıkları sorumlulukları bundan sonra da hakkıyla yerine getireceklerine yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere eğitim neferi tüm öğretmenlerimize saygı ve şükranlarımızı sunuyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" ifadelerini kutladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber