Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 22 Mart 2018 - 15:33 Yorum: 0

"Konukseverlikte Mükemmellik" ödülünün sahibi belli oldu

Hilton'un en prestijli ödüllerinden Konukseverlikte Mükemmellik Ödülü'nün 2017 yılındaki sahibi, "Kalite Güvencesi', "Genel Deneyim" ve " Otel Personelinin...

'Konukseverlikte Mükemmellik' ödülünün sahibi belli oldu

Hilton'un en prestijli ödüllerinden Konukseverlikte Mükemmellik Ödülü'nün 2017 yılındaki sahibi, "Kalite Güvencesi', "Genel Deneyim" ve " Otel Personelinin Yardımseverliği" alanlarındaki üstünlüğüyle Double Tree by Hilton Malatya oldu.

Merkezi konumunun yanı sıra pek çok tarihi ve kültürel merkeze yakınlığıyla dikkat çeken Double Tree by Hilton Malatya, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesi otellerinin değerlendirildiği yarışmada 2017 yılında Konukseverlikte Mükemmellik Ödülü'nün sahibi oldu. Double Tree by Hilton Malatya Genel Müdürü Abdurrahman Toprak, ödülle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Tüm çalışan arkadaşlarımızın katkısı ve emeğiyle bu prestijli ödülü kazandık. Otel misafirlerimizin memnuniyetini üst seviyede tutarken, diğer taraftan marka standartlarımızı ve otelimizin durumunu da en iyi şekilde muhafaza ederek Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'daki 150 Doubletree by Hilton oteli arasında "Kalitede Mükemmellik Ödülü'nün sahibi olduk" diye konuştu.

'Kalite Güvencesi', "Genel Deneyim" ve "Otel Personelinin Yardımseverliği" alanlarındaki puanlara göre kazananın belirlendiği ödülün 2017 yılındaki sahibi olan Double Tree by Hilton Malatya, bölgenin de en önemli oteli olarak kabul ediliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber