Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Yerel 02 Eylül 2016 - 11:28 Yorum: 0

Konuralp Turizm ekibinin ziyaretleri

Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor Projesi ekibi proje faaliyetlerinin yanı sıra proje paydaşı olan kurumları ziyaret ediyor.

Konuralp Turizm ekibinin ziyaretleri

Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor Projesi ekibi proje faaliyetlerinin yanı sıra proje paydaşı olan kurumları ziyaret ediyor.

Bir süre önce uygulamaya geçirilen "Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor" projesini yürüten Turizm Marka Ekibi çalışmalarını çok yönlü olarak yürütüyor. Projenin gönüllü destekçileri olan Konuralpliler turizm marka ofisinde çalışıyorlar. Proje ekibi faaliyetlerinin yanı sıra proje paydaşı konumunda bulunan kurumları da ziyaret ediyorlar. Ekip ilk olarak Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i, ardından Düzce İl Özel İdaresi Başkanı Muharrem Tozan, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar'ı ziyaret etti.

Proje Koordinatörü Emine Yüksel ziyaretler ile ilgili olarak "Bu ziyaretlerin ana teması, kurumsal çalışmalarda kanaat önderleri olarak üstlendikleri faaliyetleri aktarmak ve sürdürülebilir başarılarda sivil insiyatif olarak kurumlardan beklentilerini arz etmektir. Kamu, yerel yönetim ve üniversite ile yapılan bu ziyaretlerin neticesinde Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor Projesinin yerel sahiplenme noktasında önemli bir aşaması tamamlanmıştır" dedi.

Yüksek il dışı ziyaret programı konusunda da şunları açıkladı "Konuralpli kanaat önderlerinden gönüllü olarak oluşan Turizm Marka Ekibi 06 Eylül 2016 tarihinde Kocaeli'ne giderek Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nı ziyaret ederek projeye sağladıkları mali destek için teşekkür edip, yeni geliştirdikleri inovasyon projelerini de aktaracaklardır. Ekip il dışı ziyaretleri kapsamında proje programında belirtilen diğer kurumları da ziyaret ederek "Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor Projesi" hakkında bilgilendirme yapacak, ziyaret edilen kurumlardan da kurumsal destek isteyeceklerdir." Turizm Marka Ekibi daha sonra da projenin yurt dışı ortaklık için Hırvatistan'a teknik program düzenleyecek."

Konuralp Turizm ekibinin ziyaretleri

Konuralp Turizm ekibinin ziyaretleri

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber