Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Ağustos 2016 - 10:58 Yorum: 0

Konutta faizlerin düşmesi Didimli emlakçıları memnun etti

Hükümetin Emlak ve İnşaat sektörüne katkı sunulması amacıyla Konut Kredilerinde faiz oranlarının yüzde 1'in altına indirilmesi noktasında tavsiyesinin...

Konutta faizlerin düşmesi Didimli emlakçıları memnun etti

Hükümetin Emlak ve İnşaat sektörüne katkı sunulması amacıyla Konut Kredilerinde faiz oranlarının yüzde 1'in altına indirilmesi noktasında tavsiyesinin ardından kamu ve özel bankalarda faizlerin düşmeye başlaması emlakçıları memnun etti.

Konut Kredilerinde faiz oranlarının yüzde 1'in altına indirilmesi noktasında Hükümetin tavsiyesinin ardından kamu ve özel bankalarda faizleri düşürürken, faiz oranlarının düşmesi İlçemiz Didim'deki emlak sektörünü de olumlu etkiledi. Didim Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Osman Coşkun ise faizlerin indirilmesini Didimli emlakçılar olarak memnuniyetle karşıladıklarını belirterek " Zaten Didim'in konumu Türkiye'de farklı olmasından dolayı fiyatlar düşmedi. Faizlerin düşmesi sektöre olumlu yansıdı. Hem yapılandırma hem de fiyatların uygun olması satışları olumlu etkiledi. Bu şekilde olursa satışların daha da artacağını düşünüyorum. Faiz oranların düşmesi iyi oldu; zaten kimse peşin para almıyor Kredi kullanıyor. Şu anda bir canlılık var dediğimiz oranların birazda daha düşmesi piyasaya doping gibi olur. Hükümetin çalışması var bizde bekliyoruz düşüş olmasını… Emlak ve İnşaat sektörüne hareket getirir ve iyi de olur." ifadelerini kullandı.

Konutta faizlerin düşmesi Didimli emlakçıları memnun etti

Konutta faizlerin düşmesi Didimli emlakçıları memnun etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber