Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 03 Mart 2015 - 12:08 Yorum: 0

Konya Anadolu Selçukspor Basın Sözcüsü Eser:

"Yönetim kurulu olarak, son dönemdeki puan kayıplarıyla ilgili hafta içerisinde teknik heyetimiz ve futbolcularımızla değerlendirmelerde bulunacağız"

Konya Anadolu Selçukspor Basın Sözcüsü Eser:

KONYA (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Konya Anadolu Selçukspor Kulübü'nün basın sözcüsü Ahmet Eser, yönetim kurulu olarak, son dönemdeki puan kayıplarıyla ilgili hafta içerisinde teknik heyet ve futbolcularla değerlendirmelerde bulunacaklarını söyledi.

Eser, yaptığı açıklamada, hafta sonu oynadıkları ve 2-2 berabere biten Körfez İskenderunspor maçında, sahada istedikleri futbolu göremediklerini ifade etti.

Takımın gücünün bu seviyede olmadığına inandığını belirten Eser, takımın gerçek gücünü sahaya yansıtması için gereken her türlü tedbiri alacaklarını dile getirdi.

Eser, gösterdikleri mücadelenin skor tabelasına yansımaması nedeniyle alt sıralardan uzaklaşamadıklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Körfez İskenderunspor'un öne geçtiği dakikaya kadar futbol adına beklentilerimizin altında bir oyun sergilendi. Sonrasında takımımızın beraberliği sağlama ve kazanma adına gösterdiği performans iyiydi ancak bunu müsabakanın tamamına yaymamız gerekiyor. İleri uçta yaşadığımız sorunlar ve son vuruşlarda istenilen verimin sağlanamaması nedeniyle, iç sahada arzuladığımız puanları toplayamadık. Yönetim kurulu olarak, son dönemdeki puan kayıplarıyla ilgili hafta içerisinde teknik heyetimiz ve futbolcularımızla değerlendirmelerde bulunacağız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber