Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Şubat 2020 - 14:53 Yorum: 0

Konya - Antalya Karayolunda trafiğe tipi ve don engeli

Konya-Antalya Karayolu'nda tipi ve buzlanma nedeniyle tırların geçişine izin verilmezken diğer araçların ise kar lastiği ve zincir bulundurarak geçmelerine...

Konya - Antalya Karayolunda trafiğe tipi ve don engeli

Konya-Antalya Karayolu'nda tipi ve buzlanma nedeniyle tırların geçişine izin verilmezken diğer araçların ise kar lastiği ve zincir bulundurarak geçmelerine izin veriliyor.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde dün öğleden sonra başlayan şiddetli kar yağışından sonra başlayan tipi ve buzlanma sürücülere zor anlar yaşatıyor. Özellikle Seydişehir- Antalya Karayolu üzerinde bulunan Alacabel mevkisindeki tipi ve buzlanma nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor. Karayolları ekipleri yolu trafiğe açık tutabilmek için aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Bölge Trafik ekipleri ise marangozlar kavşağında tırların geçişine izin verilmezken, diğer araçların ise zincir ve kar lastiği ile geçişine izin veriyor.

Antalya'ya tır ile kireç götüren Ercan Ay, Seydişehir Antalya arası çalıştığını söyleyerek, "Bu yolda gelip gidiyoruz, kar kış olduğu zaman bekliyoruz. Gidebildiğimiz kadar gidiyoruz açıldığı zaman bu şekilde devam ediyoruz. Yaklaşık bir saattir bekliyoruz" dedi.

Konya - Antalya Karayolunda trafiğe tipi ve don engeli

Konya - Antalya Karayolunda trafiğe tipi ve don engeli

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber