Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 14 Mayıs 2016 - 13:13 Yorum: 0

Konyaaltı Belediye Başkanı Adliye Koridorlarında

Antalya'da çekimleri devam eden bir film için kamera karşısına geçen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, hakim rolünü üstlendi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Adliye Koridorlarında

Antalya'da çekimleri devam eden bir film için kamera karşısına geçen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, hakim rolünü üstlendi.

Antalya'da çekimlerine 1 hafta önce başlanan ve 3 farklı ailenin gerçek hayatlarından esinlenilerek beyaz perdeye aktarılacak olan HIV filmi çekimleri devam ediyor. Hakan Eser'in yönetmenlik koltuğunda oturduğu film için kamera önü ve arkasında yaklaşık 80 kişilik bir ekip çalışmaları sürdürüyor. Filmde AIDS hastalığı hakkında doğru bilinen yanlışlar ile bonzai başta olmak üzere uyuşturucu madde kullanımı ve özgürlüklerin kısıtlanması konuları ele alınıyor. Yönetmen Eser, filmde her karakterin gerçek hayatta bir karşılığının olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Filmde gerçek hayattan kesitleri beyaz perdeye yansıtmaya çalışıyoruz. Film tamamen bir sosyal sorumluluk projesidir. Özellikle AIDS hakkında bazı yanlış bilgiler var. İşte el ele tutuşmaktan dahi bu hastalığın bulaştığı biliniyor. Bu hastalık kanla bulaşabilen bir hastalık ve bunu insanlara anlamaya bunu anlatırken de uyuşturucu madde kullanımı ve özgürlükler üzerine de bilgiler veriyoruz" dedi.

BAŞKAN MUHİTTİN BÖCEK HAKİM OLDU

1 hafta önce Antalya'da çekimlerine başlanan filmde turizme katkı sağlamak amacıyla kentin doğal ve turistik güzelliklerine de yer verilen sahneler oluyor. Antalya Adliyesi'nde de sabah saatlerinde gerçekleştirilen bir sahne için konuk oyuncu Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek oldu. Böcek, set ekibini ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Daha sonra set için hazırlanan Başkan Böcek'e makyözler tarafından makyaj yapıldı. Filmde Batı isminde bir çocuğun okuldan uzaklaştırılması ve özgürlüğünün elinden alınmasının konu edildiği sahne için Başkan Böcek, hakim rolünü üstlendi.

Antalya 4'üncü Ağır Ceza Mahkeme Salonu'nda hakim cübbesi giyen Böcek, Batı'nın özgürlüğünün kısıtlanmasının haksızlık olduğu yönünde bir karar vererek özgürlükler üzerine sosyal mesaj verdi.

Filmin 4 Aralık Dünya AIDS Günü'nde beyaz perde de vizyona gireceği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber