Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Eylül 2016 - 17:13 Yorum: 0

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek: “Eğitimde çıtayı yükselttik”

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya'da bir çok konuda olduğu gibi eğitimde de her yıl çıtayı yükselttiklerini bildirdi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek: “Eğitimde çıtayı yükselttik”

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya'da bir çok konuda olduğu gibi eğitimde de her yıl çıtayı yükselttiklerini bildirdi. Başkan Böcek, "Bunun en güzel göstergesi ise Antalya'da TEOG sıralamasında ilçe olarak birinci olmamız" dedi.

2016-2017 öğretim yılı açılışı kapsamında Konyaaltı Halit Uluç imam Hatip Ortaokulu'nda tören düzenlendi. Törene Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in yanı sıra Konyaaltı İlçe Kaymakamı İbrahim Keklik, Konyaalti İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya, Halit Uluç İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Bekir Cerit ve çok sayıda öğretmen ve öğrenci velisi de katıldı. Açılış töreni öncesi ilk olarak Muhittin Mustafa Böcek Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Başkan Böcek, yeni eğitim öğretim yılının ilk ders saatinde öğrencilere seslendi.

"Konyaaltı'nda bu gün 52 okul sayısına ulaştık"

Eğitim kurumlarına olan desteklerinin her geçen gün artarak devam ettiğini dile getiren Başkan Böcek, göreve başladığı yıllarda 5 ilkokulu bulunan Konyaaltı'nda bu gün 52 okul sayısına ulaştıklarını söyledi. Bin 500 öğretmen ve 24 bin öğrenciyle 2016-2017 eğitim öğretim yılına başladıklarını ifade eden Muhittin Böcek, Antalya'da bir çok konuda olduğu gibi eğitimde de her yıl çıtayı yükselttiklerini bildirdi. Başkan Böcek, "Bunun en güzel göstergesi ise Antalya'da TEOG sıralamasında ilçe olarak birinci olmamız" dedi.

Öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti

Muhittin-Mustafa Böcek Anadolu Lisesi'nin ardından Konyaaltı Halit Uluç imam Hatip Ortaokulu'nda düzenlenen törene katılan Başkan Böcek, burada yaptığı konuşmasında tüm öğretmen, öğrenci ve velilere başarılı bir yıl geçirmeleri dileklerinde bulundu. Başkan Böcek, konuşmasının ardından beraberinde ki protokol üyeleriyle birlikte okulun ve de yeni eğitim öğretim yılının açılış kurdelesini kesti. Yeni eğitim-öğretim yılının ilk gününde Konyaaltı Anadolu Lisesi'ni de ziyaret eden Başkan Muhittin Böcek, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.

"Okulun bahçe bölümüne şadırvan tarzı dinlenme alanları yaptık"

Konyaaltı Analodu Lisesi'nin kendisi için ayrı bir önem taşıdığına dikkat çeken Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak okulun bahçe bölümüne şadırvan tarzı dinlenme alanları yaptıklarını, bunun gibi diğer bir çok eksiği de giderdiklerini söyledi. Başkan Muhittin Böcek, öğretmen ve öğrencilerin tek tek elini sıkarak yeni eğitim öğretim yılının başarılarla dolu geçmesini diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber