Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Mart 2017 - 14:43 Yorum: 0

Konyaaltı Belediyesi Kreşleri, tiyatroda

Konyaaltı Belediyesi Uncalı ve Gürsu Çocuk Kreşleri'nde eğitim gören öğrenciler, Dünya Tiyatro Günü'ne özel sahnelenen "Harikalar Mutfağı" isimli...

Konyaaltı Belediyesi Kreşleri, tiyatroda

Konyaaltı Belediyesi Uncalı ve Gürsu Çocuk Kreşleri'nde eğitim gören öğrenciler, Dünya Tiyatro Günü'ne özel sahnelenen "Harikalar Mutfağı" isimli tiyatro oyunu ile keyifli bir gün geçirdi.

Konyaaltı Belediyesi bünyesinde hizmet veren Uncalı ve Gürsu Çocuk Kreşleri'nde eğitim gören minik öğrenciler, güne tiyatro ile başladı. Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu'nun (DHT) Harikalar Mutfağı isimli oyunu Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu'nda sahnelendi.

Kutsal Kaynak'ın yönettiği oyunda biri pasaklı ve düzensiz, diğeri temiz ve başarılı iki aşçının çevresinde geçen olaylar anlatılıyor. Rengarenk dekoru, müzikleri ve danslarıyla göz dolduran oyunu minik öğrencilerde çok sevdi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Dünya Tiyatro Günü'ne özel sahnelenen oyun ile kreş öğrencilerinin keyifli bir gün geçirdiğini söyledi. Özel günler de yapılan etkinliklerin çocuklar üzerinde daha kalıcı bir etki oluşturduğunu dile getiren Muhittin Böcek, sahnelenen tiyatro oyununu da bu anlamda son derece önemli gördüğünü bildirdi.

Konyaaltı Belediyesi Kreşleri, tiyatroda

Konyaaltı Belediyesi Kreşleri, tiyatroda

Konyaaltı Belediyesi Kreşleri, tiyatroda

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber