Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Yerel 28 Şubat 2020 - 15:08 Yorum: 0

Konyaaltı Belediyesi Kreşlerinde sivil savunma eğitimi

28 Şubat Sivil Savunma Günü etkinlikleri kapsamında Konyaaltı Belediyesi Uncalı Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevinde, öğrencilere sivil savunmanın önemi...

Konyaaltı Belediyesi Kreşlerinde sivil savunma eğitimi

28 Şubat Sivil Savunma Günü etkinlikleri kapsamında Konyaaltı Belediyesi Uncalı Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevinde, öğrencilere sivil savunmanın önemi anlatıldı.

Konyaaltı Belediyesi Uncalı Çocuk Kreşinde eğitim gören minik öğrencilere doğal afet durumunda yapmaları gerekenler anlatıldı. 28 Şubat Sivil Savunma Günü kapsamında verilen eğitimde öğrencilere, sivil savunmanın önemi, tanımı ve tedbirleri ile ikaz alarm işaretleri, kimyasal, biyolojik nükleer silahların etkileri, bunlara karşı korunma önlemleri, gizleme ve karartma gibi konular anlatıldı. Yapılan eğitimin ardından tatbikat yapıldı. Tatbikatta okulda öğrencilerin binayı tahliye ve toplanma alanına toplanmaları sağlandı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bu tür eğitimleri önemsediklerini ve yıl boyu farklı konularda eğitimlerin devam edeceğini belirterek, "Bizim amacımız öğrencilerimizi tam anlamı ile hayata hazırlamak. Hayat her zaman normal seyretmiyor. Savaşlar, afetler ve felaketler her an yaşanabilir. Bu tür eğitimler ile öğrencilerimizin olası durumlara hazırlıklı olmasını hedefliyoruz" dedi.

Konyaaltı Belediyesi Kreşlerinde sivil savunma eğitimi

Konyaaltı Belediyesi Kreşlerinde sivil savunma eğitimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber