Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Eylül 2016 - 10:43 Yorum: 0

Konyaaltı Belediyesi Yaz Okulu sona erdi

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) Yaz Okulu'nun kapanış töreninde, kursiyerlere belgelerini...

Konyaaltı Belediyesi Yaz Okulu sona erdi

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) Yaz Okulu'nun kapanış töreninde, kursiyerlere belgelerini verdi.

KONSEM bünyesinde açılan Konyaaltı Belediyesi Yaz Okulu'nda 19 branşta 66 farklı kursta eğitim gören 2 bin 313 öğrenci, düzenlenen kapanış töreniyle sertifikalarını aldı. Yabancı dilden el sanatları kurslarına, müzik ve gösteri sanatı kurslarından, kişisel gelişim ve eğitim kurslarına, bilişim teknolojilerinden spor kurslarına kadar pek çok branşta eğitim gören kursiyerler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı'nda düzenlenen törenle belgelerini aldılar.

19 branşta 2 bin 313 kişiye kurs

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yaz okulunda eğitim gören halk oyunu kursiyerlerinin gösteriyle başlayan töreni vatandaşların arasından izledi. Başkan Muhittin Böcek, zaman zaman alkış tutarak halk oyunu ekibine destek verdi. KONSEM olarak her yıl mesleki, sanat ve de hobi kursları açtıklarını ve bu kurslarda yüzlerce kişiye eğitim verdiklerini dile getiren Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi Yaz Okulu kapsamında açtıkları kurslarda 2 bin 313 kişiye çeşitli branşlarda eğitim verdiklerini söyledi. 8 haftalılık bu eğitim programını başarıyla tamamlayan kursiyerlerin sertifika almaya hak kazandıklarını dile getiren Başkan Böcek, yaz döneminde özellikle öğrencilerin tatillerini değerlendirme fırsatı buldukları bu kursları önemsediklerini bildirdi. Başkan Muhittin Böcek, yeni eğitim öğretim yılı için hazırlıklarını yapan öğrenci ve onların ailelerine şimdiden kolaylıklar diledi.

Yaz okulu her yıl büyüyor

Muhittin Böcek, "Bu kurslar ile öncelikli hedef kitlemiz genç ev hanımları. Eğer onlara bir sanat ya da bir meslek kazandırabilirsek, ailelerine ekonomik destekte bulunabilirler. Bu da dönüşümlü olarak ülke ekonomisine katkı demek olur. Bununla birlikte her yıl yaz dönemi kurslarımızla da öğrencileri sevdikleri spor ile buluşturuyoruz. Öğrenciler yaz boyunca bu kurslar ile hem eğleniyor, hem de sevdiği sporun inceliklerini öğreniyor. Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi, Konyaaltı Belediyesi Tenis Kortları ve Sporland gibi modern tesislerde, basketbol, tenis, futbol, okçuluk, judo, güreş ve badminton spor gruplarıyla birlikte toplam 19 branşta 66 farklı kursta eğitim gören 2 bin 313 öğrenciye belgelerini veriyoruz. Konyaaltı Belediyesi Yaz Okulu'na katılan tüm kursiyerlerimizi kutluyorum. Bu başarılarını tüm hayatları boyunca sürdürmelerini diliyorum" dedi.

Konyaaltı Belediyesi Yaz Okulu sona erdi

Konyaaltı Belediyesi Yaz Okulu sona erdi

Konyaaltı Belediyesi Yaz Okulu sona erdi

Konyaaltı Belediyesi Yaz Okulu sona erdi

Konyaaltı Belediyesi Yaz Okulu sona erdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber