Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:36 Rönesans Rezidans’tan sağ kurtulmayı başaran adam, depremin üzerinden aylar...08:25 Çavdarhisar’da Köylere Hizmet Götürme Birliği yeni sezona hazır08:23 Kütahya’da bir kişinin üzerinde kurusıkı tabanca, fişek ve uyuşturucu ele g...08:22 Başkan Mustafa Önsay’dan Milletvekili Kasap’ın Şehir Hastanesi açıklamasına...08:15 Uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak sat...08:13 İzmir’de iki ayrı fabrikada çıkan yangın kontrol altında08:04 Kütahya’da trafik denetimlerinde 382 sürücüye cezai işlem uygulandı08:04 Hisarcık’ta satranç turnuvası07:56 AB Konseyi Başkanı Charles Michel: "Türkiye ile olumlu ilişkiler kurmak ist...07:35 Milas’ta orman yangını06:56 İzmir’de iki ayrı fabrikada çıkan yangına müdahale ediliyor06:54 Maltepe’de korkutan iş yeri yangını: Restoran alev alev yandı06:43 Üç ilçede eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi06:09 İzmir’de 3 ayrı plastik fabrikasında çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi...04:21 UNRWA Başkanı Lazzarini, İsrail’in yardım ajansını neden kapattırmaya çalış...04:08 Hırvatistan’daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti02:57 Tokat’ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasında02:52 Tokat’ta 4.1 büyüklüğünde ikinci deprem02:05 Bakan Yerlikaya: “(Tokat’ta deprem) An itibari ile olumsuz bir durum yoktur...02:03 İstanbul’da taksiciler öldürülen meslektaşları için toplandı
Spor 24 Şubat 2020 - 13:03 Yorum: 0

Konyaaltı Bisiklet Takımından “Milli Takım”a

Konyaaltı Belediyesinde kurulan Oda Orkestrası, Müzik Akademisi, Tiyatro ve Halk Oyunları Topluluğu ile kültür sanat faaliyetlerine hız veren Konyaaltı...

Konyaaltı Bisiklet Takımından “Milli Takım”a

Konyaaltı Belediyesinde kurulan Oda Orkestrası, Müzik Akademisi, Tiyatro ve Halk Oyunları Topluluğu ile kültür sanat faaliyetlerine hız veren Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, şimdide "bisiklet takımı" kurdu.

Göreve geldiği gün "Müziği sokağa taşıyacağız" diyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bu doğrultuda Konyaaltı Belediyesi Oda Orkestrası ve Müzik Akademisini kurmuş ve bu topluluklar sokakta bir çok etkinliğe imza atmıştı. Geçtiğimiz günlerde yapılan seçmelerle kurulan Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu ile de yöresel halk oyunlarını Konyaaltı'nda yaşatmak isteyen Başkan Semih Esen, kültür ve sanat faaliyetleri yanı sıra spora da büyük önem veriyor. 20 Ocak 2020 tarihinde Başkan Semih Esen'in talimatıyla kurulan Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü Bisiklet Takımı, kurulduğu bir ay süre içinde bir çok başarıya imza attı. Şevket Şimşek'in antrenörlüğünde müsabakalara hazırlanan Konyaaltı Belediyesi Bisiklet Takımı, Alanya Ulusal Türkiye Şampiyonasında 6'ncı, Antalya İl Şampiyonasında ise 1'inci oldu. 16-17 yaş grubu 8 kişiden oluşan Bisiklet Takımının kurulduğu bir aylık süre içinde bir çok başarıya imza attığını ifade eden Semih Esen, takım olarak elde edilen derecelerin yanı sıra sporcuların bireysel başarılar da elde ettiklerini söyledi. Konyaaltı Belediyesi Bisiklet Takımında yer alan Ferhat Çetin'in "Milli Takım"a kabul edildiğini dile getiren Başkan Semih Esen, hedeflerinin Türkiye Bisiklet Şampiyonasında ilk üçe girmek olduğunu kaydetti.

Konyaaltı Bisiklet Takımından “Milli Takım”a

Konyaaltı Bisiklet Takımından “Milli Takım”a

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber