Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 16 Temmuz 2019 - 15:33 Yorum: 0

Konyaaltı’nda Sıfır Atık Projesi

Konyaaltı Belediyesi, "Sıfır Atık Projesi" kapsamında bitkisel yağ ve elektronik atıkların toplanması amacıyla mahalle muhtarlıklarına atık kutuları...

Konyaaltı’nda Sıfır Atık Projesi

Konyaaltı Belediyesi, "Sıfır Atık Projesi" kapsamında bitkisel yağ ve elektronik atıkların toplanması amacıyla mahalle muhtarlıklarına atık kutuları yerleştiriyor.

Konyaaltı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, "Sıfır Atık Projesi" kapsamında geçtiğimiz hafta Sıfır Atık Yönetimi ve Mahalle Gönüllüleri Semineri ile muhtarları bilgilendirdi. Projenin ikinci ayağı olarak ise, mahalle muhtarlıklarına bitkisel yağ ve elektronik atıkların toplanması amacıyla atık kutuları yerleştirmeye başlandı. Kısa zaman içerisinde Konyaaltı'nda bütün muhtarlıklara atık toplama kutuları yerleştirilecek.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, atıkların geri kazandırılmasının çok önemli olduğunu belirterek, "Projemiz kapsamında ilk olarak mahalle muhtarlarımızı bilgilendirdik. Şimdi de muhtarlıklarımıza atık kutuları yerleştiriyoruz. Bilgilendirme afişlerimiz ve duyurularımızla vatandaşların atıklarını bu kutulara atmalarını istiyoruz. Halkın ortak kullanım alanları ve kamu kurum binaları gibi ilçemizdeki önemli noktalara ilerleyen süreçlerde atık kutuları koyacağız. Bitkisel yağ ve her türlü atığın çöpe atmayalım" dedi.

Konyaaltı’nda Sıfır Atık Projesi

Konyaaltı’nda Sıfır Atık Projesi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber