Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 21 Eylül 2017 - 13:08 Yorum: 0

Konya’da FETÖ/PDY soruşturmasında son durum

Konya'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (PDY) soruşturması kapsamında bugüne kadar 927 kişinin görevden uzaklaştırıldığı,...

Konya’da FETÖ/PDY soruşturmasında son durum

Konya'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (PDY) soruşturması kapsamında bugüne kadar 927 kişinin görevden uzaklaştırıldığı, 2 bin 227 kişinin tutuklandığı ve 2 bin 626 kişinin de devlet memurluğundan çıkarıldığı açıklandı.

Konya Valisi Yakup Canbolat yaptığı yazılı açıklamada, Konya'da FETÖ/PDY bağlantısı gerekçesiyle 21 Eylül 2017 tarihi itibariyle yasal işlem yapılan kişi sayısını açıkladı. Vali Canbolat yaptığı açıklamada, "15 Temmuz darbe girişiminde FETÖ/PDY bağlantısı gerekçesiyle ilimizde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personel ile ilgili olarak; görevden uzaklaştırılan kişi sayısı 927, tutuklanan kişi sayısı 2 bin 227, devlet memurluğundan çıkarılan kişi sayısı 2 bin 626. İlgililer hakkında yasal işlemlere hassasiyetle devam edilmektedir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber