Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 02 Nisan 2015 - 17:53 Yorum: 0

Konya'da kurumlar vergisi semineri

KONYA (AA) - Konya Mali Müşavirler Odası, eğitim faaliyetleri kapsamında "Kurumlar vergisinde önem arz eden konular" semineri düzenledi.Oda Başkanı İsmail Turan, seminerin açılışında yaptığı...

Konya'da kurumlar vergisi semineri

KONYA (AA) - Konya Mali Müşavirler Odası, eğitim faaliyetleri kapsamında "Kurumlar vergisinde önem arz eden konular" semineri düzenledi.

Oda Başkanı İsmail Turan, seminerin açılışında yaptığı konuşmada, güncel konular üzerine düzenledikleri eğitim faaliyetlerinin devam ettiğini söyledi.

Turan "Her sene düzenli yapıyoruz, fakat her zaman değişiklik olabiliyor. Biz de bu değişiklikleri düzenlediğimiz seminer ve eğitimlerle sizlere aktarmaya çalışıyoruz. Gelecek dönem için de meslektaşlarımızın ve mükelleflerin bilanço affı konusunda bir beklentisi var. Bunun yanında bilanço, stok affı matrah artırımı gibi yapılandırmalar gerekiyor. Diğer taraftan 3568 sayılı yasamız ile ilgili tek tebliğ çalışması var" dedi.

28-29 Nisan'da Konya'da gerçekleştirecekleri Muhasebe Forumu'dan da bahseden Başkan Turan, Türkiye’nin dört bir yanından katılım beklediklerini ifade etti.

Daha sonra eski Gelirler Başmüfettişi Eray Mercan, katılımcılara kurumlar vergisindeki yenilikleri anlattı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber