Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 25 Ağustos 2016 - 10:33 Yorum: 0

Konya’da polislere FETÖ operasyonu: 50 gözaltı

Konya'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile bağlantılı oldukları gerekçesiyle 50 polis düzenlenen operasyonla gözaltına...

Konya’da polislere FETÖ operasyonu: 50 gözaltı

Konya'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile bağlantılı oldukları gerekçesiyle 50 polis düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Konya'da 15 Temmuz'daki darbe teşebbüsünün ardından FETÖ/PDY operasyonları devam ediyor. Konya'da örgütle bağlantılı oldukları iddiasıyla 64 polis hakkında gözaltı kararı çıktı. Sabah saatlerinde düzenlenen operasyonlarda aralarında ilçe emniyet müdürleri, emniyet amirleri ve emekli polislerin de bulunduğu 50 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan polisler Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber