Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Mart 2015 - 14:13 Yorum: 0

Konya'da resmi kurumlardaki mesai saatleri değişiyor

KONYA (AA) - Konya'da kamu kurum ve kuruluşlarında mesai saatlerinin 30 Mart Pazartesi gününden itibaren değişeceği bildirildi.Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan...

Konya'da resmi kurumlardaki mesai saatleri değişiyor

KONYA (AA) - Konya'da kamu kurum ve kuruluşlarında mesai saatlerinin 30 Mart Pazartesi gününden itibaren değişeceği bildirildi.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarındaki mesai saatlerinin 30 Mart Pazartesi gününden itibaren saat 08.00 - 17.00 olarak uygulanacağı belirtildi.

Açıklamada, 29 Mart Pazar gününden itibaren bütün yurtta saatlerin ileri alınacağı vurgulanarak, şunlar kaydedildi:

"Hizmet özellikleri ile mevsim şartları göz önünde bulundurularak ilimizde uygulanmakta olan çalışma saatleri 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 99 ve 100. maddeleri gereğince 30 Mart Pazartesi tarihinden itibaren sabah 08.00-12.30, öğle 13.30-17.00 olarak yeniden tespit edilmiştir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber