Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 14 Mart 2015 - 10:03 Yorum: 0

Konya'da silahlı kavga: 3 yaralı

İki grup arasında çıkan kavgada 3 kişi av tüfeğiyle yaralandı

Konya'da silahlı kavga: 3 yaralı

KONYA (AA) - Konya'da iki grup arasında çıkan kavgada bir otomobile pompalı tüfeklerle ateş açılması sonucu 3 kişi yaralandı

Selçuklu İlçesi Hocacihan Mahallesi'nde, iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada Hasan ve Erdem Y. kardeşler 42 ATJ 80 plakalı otomobile pompalı tüfeklerle ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği Faruk Yeniay ile Mevlüt ve Kamil Aydemir yaralandı. Faruk Yeniay ve Kamil Aydemir Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Mevlüt Aydemir ise Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Polis, kavganın yaşandığı sokakta çok sayıda boş kovan buldu. Ön camına ateş açılan otomobilde ise hasar oluştu.  

Kaçan Hasan ve Erdem Y. kardeşlerin peşine düşen polis, şüphelileri Adana çevre yolunda 42 BVF 51 plakalı otomobil içerisinde gördü. Dur ihtarına uymayarak kaçan şüpheliler Akabe Mahallesi Acısu Sokak'ta yakalandı.

Şüpheliler gözaltına alınırken, araçta iki av tüfeği ele geçirildi.  

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber