Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 28 Temmuz 2014 - 19:03 Yorum: 0

Konya'da sulama kanalında boğulan 4 kişi toprağa verildi

Seydişehir ilçesinde sulama kanalına düşen çocuk ile onu kurtarmak için suya atladıktan sonra boğulan ağabeyi, babası ve amcası için cenaze töreni düzenlendi

Konya'da sulama kanalında boğulan 4 kişi toprağa verildi

KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde sulama kanalına düşen çocuk ile onu kurtarmak için suya atladıktan sonra boğulan ağabeyi, babası ve amcasının cenazesi toprağa verildi.

Seydişehir Devlet Hastanesi morgundan yakınları tarafından alınan amca Yavuz Celebe (46) için Kumluca Mahallesi'nde, baba Oğuz (44) ve oğulları Semihcan (13) ile Hüseyin (17) için de Seydişehir'de cenaze töreni düzenlendi.

Amca Celebe'nin cenazesi, öğle vakti kılınan namazın ardından Kumluca Mahallesi'ndeki köy mezarlığına defnedildi.

Baba ve iki oğlunun cenazesi de ikindi namazına müteakip Seyyid Harun Veli Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından, gözyaşları arasında ilçe merkezindeki Kızılcalar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

- Olayın geçmişi

Dün, Seydişehir ilçesindeki sulama kanalına düşen Semihcan Celebe ile onu kurtarmak için suya atlayan ağabeyi Hüseyin, babası Oğuz ve amcası Yavuz Celebe akıntıya kapılarak kaybolmuştu. Yapılan aramada dün amcanın cansız bedenine, bugünkü arama kurtarma çalışmalarında ise baba ve iki oğlunun cesedine ulaşılmıştı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber