Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Temmuz 2014 - 13:33 Yorum: 0

Konya'da üstün başarı gösteren 112 personeline plaket

KONYA (AA) - Konya İl Ambulans Komuta Kontrol Merkezi Baştabipliği Eğitim ve Denetleme Birimi tarafından, 112 acil yardım ekiplerine yönelik denetimler sürüyor. Denetimler kapsamında üstün...

Konya'da üstün başarı gösteren 112 personeline plaket

KONYA (AA) - Konya İl Ambulans Komuta Kontrol Merkezi Baştabipliği Eğitim ve Denetleme Birimi tarafından, 112 acil yardım ekiplerine yönelik denetimler sürüyor. Denetimler kapsamında üstün başarı gösteren personel, çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Mayıs ve haziran ayında ekipler tarafından 15 istasyonda yapılan denetimler sonucu, 155 personelin, tanı koyabilme, tedavi algoritmalarını uygulayabilme, pratik bilgileri ve becerileri değerlendirildi.

Denetimler sonucu üstün başarı gösteren 112 personeli için Konya İl Sağlık Müdürlüğünde ödül töreni gerçekleşti.

Törende, Arzu Öncü, Ümran Çelik, Tuba Sivrikaya, Mücahit Balta, Sümeyye Örekli, Derya Erdoğan, Zeliha Duman, Fatih Karakaya ve Betül Can, Küçükkendirci tarafından plaketle ödüllendirildi.

Başarı gösteren personelini tebrik eden Küçükkendirci, bu denetimlerin bir başlangıç olduğunu, bundan sonra da hızla devam edeceğini söyledi.

"Emin Ellerdesiniz' sloganımızın anlamı çok büyüktür" diyen Küçükkendirci, "Vatandaşlarımızın emin ellerde olduğunu bilmesi bizim için çok önemli. Bu nedenle bütün çalışanlarımız doğru karar verebilmeli, hızlı hareket edebilmeliler" diye konuştu.

Ödüllerini alan sağlık personeli de kutsal bir görev yaptıklarını, bu bilinçle hareket ederek çalıştıklarını söyledi.

Konya 112 Acil Yardım merkezinde görevli tüm personele; çalışan/hasta güvenliği, olay yeri güvenliği, helikopter ambulansa güvenli hasta transportu, vaka yönetimi, ritim değerlendirilmesi ve güvenli ambulans kullanımı
konularını kapsayan hizmet içi eğitimler verildi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber