Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 27 Ekim 2016 - 15:18 Yorum: 0

Konya’daki FETÖ soruşturması

Konya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında bugüne kadar 3 bin 369 kişinin açığa alındığı,...

Konya’daki FETÖ soruşturması

Konya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında bugüne kadar 3 bin 369 kişinin açığa alındığı, bin 144 kişinin tutuklandığı ve bin 691 kişinin de devlet memurluğundan çıkarıldığı bildirildi.

Konya Valisi Yakup Canbolat, 27 Ekim itibariyle FETÖ/PDY bağlantısı gerekçesiyle yasal işlem yapılan kişi sayısını açıkladı. Vali Canbolat, yaptığı yazılı açıklamada, "15 Temmuz darbe girişiminde FETÖ/PDY bağlantısı gerekçesiyle ilimizde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personel ile ilgili olarak, açığa alınan kişi sayısı toplamı 3 bin 369, tutuklanan kişi sayısı toplamı bin 144, devlet memurluğundan çıkarılan bin 691 kişidir. İlgililer hakkında yasal işlemlere hassasiyetle devam edilmektedir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber