Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 06 Temmuz 2018 - 13:13 Yorum: 0

Konya’daki trafik magandaları polisten kaçamadı

Konya'da bir düğün konvoyunda drift yaparak trafiği birbirine katan araçları ve sürücüleri tespit eden polis, toplamda 4 araç sürücüsüne trafik düzeni...

Konya’daki trafik magandaları polisten kaçamadı

Konya'da bir düğün konvoyunda drift yaparak trafiği birbirine katan araçları ve sürücüleri tespit eden polis, toplamda 4 araç sürücüsüne trafik düzeni ile ilgili kurallara uymamak ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek maddelerini ihlalden 6 bin 94 TL idari para cezası uyguladı.

Olay, 1 Temmuz'da merkez Meram ilçesi Çeçenistan Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir düğün konvoyunda bulunan iki otomobil, kırmızı ışık yandığında konvoyun en önüne geçerek yanlama olarak tabir edilen "drift" hareketi yaparak trafiği birbirine kattı. Araçların tehlikeli hareketlerinin ardından silah sesleri de duyulmuştu. Trafik magandalarının görüntülerin ulusal basında yer almasının ardından Emniyet Müdürlüğü ekipleri, harekete geçti. İki gün boyunca çevrede bulunan site ve iş yerlerine ait güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, görüntülerde drift yapan iki araç ile görüntülerde yer almayan 2 otomobili daha tespit etti. Polis ekipleri, sürücülerden Mustafa B.'ye "sürücü belgesiz araç kullanmak', "gürültülü egzoz', "trafik düzeni ile ilgili kurallara uymamak', "trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek" maddelerini ihlal ettiğinden toplam 2 bin 596 lira idari para cezası uyguladı. Diğer araç sürücülerine de "gürültülü egzoz', "trafik düzeni ile ilgili kurallara uymamak', "trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek" maddelerini ihlal etmekten idari para cezası uyguladı. 4 araca toplamda 6 bin 94 lira ceza kesilirken, sürücüler hakkında da işlem başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber