Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Ekim 2016 - 12:43 Yorum: 0

Konyalı esnaflar Cumhurbaşkanından müjdeli haberler bekliyor

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, 14 Ekim 2016 Cuma günü Konya'ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip...

Konyalı esnaflar Cumhurbaşkanından müjdeli haberler bekliyor

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, 14 Ekim 2016 Cuma günü Konya'ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan esnaf için müjdeli haber beklediklerini bildirdi.

KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, esnaf ve sanatkarın Türkiye'nin bel kemiği olduğunu hatırlatarak, "Sayın Cumhurbaşkanımız Konya'mıza teşrif edecek ve şehrimize gelişinde kendisinden esnafımız için önemli ve müjdeli haberler bekliyoruz" dedi.

Esnaf ve sanatkarın son dönemde ekonomik anlamda sıkıntılar yaşadığını hatırlatan Başkan Karamercan, "Özellikle 15 Temmuz darbe girişimi sonrası esnaf ve sanatkarımız ekonomik olarak ciddi problemlerle karşı karşıya kaldı. Her türlü olumsuzluğa rağmen esnaf ve sanatkarımız milli iradeye ve ülkesine sahip çıktı ve darbe girişimine karşı tek vücut oldu. Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bir sözüyle meydanlara inen esnaf ve sanatkarımız darbeciler karşısında vatandaşlarımızla beraber hareket ederek ülkemizi böldürmedi. Konya'mızda da 55 bin esnafımız aynı şekilde milli iradeye ve demokrasimize sahip çıktı ve günlerce meydanlarda sabahladı. Onurlu bir mücadele veren esnaf ve sanatkarımız için esnaf dostu Başkomutanımız Sayın Cumhurbaşkanımızdan müjdeli haberler bekliyoruz. Kendisi şehrimize teşrif ettiğinde Konya halkına yatırım ve yeni hizmetler müjdesiyle geldi. Aynı şekilde bu gelişinde de özellikle esnaf ve sanatkarımıza, Konyalı hemşehrilerimize sevindirici haberler vereceğini ümit ediyoruz" diye konuştu.

KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, 2 milyona yakın esnaf ve sanatkarın önündeki en büyük engelin sicil problemi olduğunu ve çıkarılacak sicil affıyla esnafın önünün açılacağını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber