Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 13 Ağustos 2022 - 23:18 Yorum: 0

Konyaspor-Başakşehir maçı Eskişehir’de oynanacak

Spor Toto Süper Lig'in 2. hafta maçında Pazartesi günü oynanacak olan Konyaspor-Başakşehir maçı, saha zemini nedeniyle Eskişehir'de oynanmasına karar...

Konyaspor-Başakşehir maçı Eskişehir’de oynanacak

Spor Toto Süper Lig'in 2. hafta maçında Pazartesi günü oynanacak olan Konyaspor-Başakşehir maçı, saha zemini nedeniyle Eskişehir'de oynanmasına karar verildi.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Konyaspor ile Başakşehir'in karşılaşacağı müsabaka, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından mevcut saha zemini koşullarının futbol oynamaya müsait olmadığı raporlanarak, maçın Eskişehir Yeni Atatürk Stadı'nda oynanması kararlaştırıldı. Konyaspor kulübünden konu ile ilglili yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu Maç Planlama Müdürlüğü'nün, Konya Büyükşehir Stadyumu'nda yaptığı zemin ve saha incelemesinde; mevcut zemin koşullarının sporcu sağlığını tehdit ettiği ve futbol oynamaya müsait olmadığı raporlanmıştır. İnceleme ve raporlama doğrultusunda yaptığımız erteleme talebimiz, Başakşehir FK tarafından kabul edilmemiştir. TFF'nin aldığı karara göre; Başakşehir maçımız 15 Ağustos Pazartesi günü saat 19.15'de Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda oynanacaktır" denildi.

5. İslami Dayanışma Oyunları'nın açılış seremonisi için Konya Büyükşehir Belediye Stadı zeminine kurulan sahne düzenekleri çimin zarar görmesine neden olmuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber