Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Şubat 2015 - 15:43 Yorum: 0

"Koop Kart Projesi" ile kooperatif üyeleri, Şekerbank avantajlarından yararlanacak

KOCAELİ (AA) - Şekerbank ile Tüm Tüketim Kooperatifleri Merkez Birliği (Merkez TÜKOBİRLİK) arasında "Koop Kart Projesi" kapsamında iş birliği protokolü imzalandı.Merkez TÜKOBİRLİK Onursal...

'Koop Kart Projesi' ile kooperatif üyeleri, Şekerbank avantajlarından yararlanacak

KOCAELİ (AA) - Şekerbank ile Tüm Tüketim Kooperatifleri Merkez Birliği (Merkez TÜKOBİRLİK) arasında "Koop Kart Projesi" kapsamında iş birliği protokolü imzalandı.

Merkez TÜKOBİRLİK Onursal Başkanı Enver Kılıç, Merkez TÜKOBİRLİK Genel Başkanı Yakup Esen, Genel Başkan Yardımcısı Celil Arslan ve Şekerbank Bireysel Bankacılık Pazarlama Birim Müdürü Özge Özbakır’ın katılımıyla kentteki otelde düzenlenen imza töreninde konuşan Şekerbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, 62 yıl önce Anadolu’da yüz binlerce kooperatif üyesi çiftçinin üretimini desteklemek için kurulan Şekerbank’ın, bu misyon doğrultusunda bugün de kurucuları olan kooperatifleri desteklediğini söyledi.

Şekerbank'ın, Anadolu bankacılığını misyon edinmiş, tabana yaygın bankacılıkta köklü bilgi birikimine sahip olarak, Türkiye’nin pek çok kentinin ihtiyacına özel çözümler geliştirdiğini anlatan Ertürk, şunları kaydetti:

“Ülkemizdeki birçok firmanın büyümesinde rol almış kurum kimliğiyle esnaf ve küçük işletmelere destek oluyoruz. Koop Kart Projemizi de her zaman olduğu gibi yerel dinamiklere uygun geliştirdik. İlk aşamada Kocaeli’nde uygulamaya başlayacağımız projeyle Merkez TÜKOBİRLİK üyeleri, alışverişlerinde Şekerbank’ın desteğini hissedecek. Her sektör ve bölgenin farklı ihtiyaçları olduğunu bilerek, tüketicilere ve bölge esnafına özel imkanlar sunmaya önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz.” 

Ertürk, proje kapsamında Koop Kart müşterilerinin Kocaeli’nde 100’e yakın anlaşmalı Şeker Bonus üyesi iş yerinden giyim, akaryakıt ve beyaz eşya alışverişlerinde Bonus Kart özelliğinden faydalanarak, taksit imkanının yanı sıra, yüzde 15’e varan indirimler kazanabileceğini dile getirdi.

Nisan itibarıyla ilk aşamada Merkez TÜKOBİRLİK'in Kocaeli’ndeki 6 bine yakın üyesine sunulacak Koop Kart’ın, zamanla genişletilerek özel kampanyalarla 65 bine yakın kooperatif üyesine destek sağlaması amaçlanıyor. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber