Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Mart 2015 - 12:53 Yorum: 0

KOP İdaresi Başkanı Bostancı'dan ASÜ Rektörü Acar'a ziyaret

AKSARAY (AA)- Konya Ovası Projesi (KOP) İdaresi Başkanı İhsan Bostancı, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar’ı makamında ziyaret etti.Rektör Acar, ziyarette yaptığı...

KOP İdaresi Başkanı Bostancı'dan ASÜ Rektörü Acar'a ziyaret

AKSARAY (AA)- Konya Ovası Projesi (KOP) İdaresi Başkanı İhsan Bostancı, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar’ı makamında ziyaret etti.

Rektör Acar, ziyarette yaptığı açıklamada, bölgenin potansiyelini geliştirmek ve yapılacak çalışmaların etkisini arttırmak için güç birliğinin çok önemli olduğunu söyledi.

KOP’un bu manada ciddi çalışmalar yaptığını aktaran Acar, ''Sayın Bostancı ile yaptığımız çalışmada, KOP eylem planı içinde yapılması gerekenleri konuştuk. Gerek KOP, gerekse UNİKOP kapsamında yapılan ve yapılması planlanan çalışmaların niteliğini arttırmak ve işbirliklerinden somut çıktılar almak için çalışıyoruz'' dedi.

Bostancı ise amaçlarının bölge ekonomisini ve eğitimini kalkındırmaya yönelik işbirliği çalışmaları yapmak olduğunu belirterek, çalışmalarından dolayı Acar’a başarılar dileğinde bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber