Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Ocak 2021 - 10:09 Yorum: 0

Köpeğin 85 km hızla kamyonet kasasındaki tehlikeli yolculuğu kamerada

İstanbul'da bir köpeğin tehlikeli yolculuğunu görenleri şaşkına çevirdi.

Köpeğin 85 km hızla kamyonet kasasındaki tehlikeli yolculuğu kamerada

İstanbul'da bir köpeğin tehlikeli yolculuğunu görenleri şaşkına çevirdi. Köpeğin sahibi tarafından kamyonet kasasına bağlı olmadan serbest halde yolculuğu trafikte yürekleri ağıza getirdi. Tehlikeli yolculuk trafikteki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre olay geçtiğimiz gün Pendik Sahil yolunda meydana geldi. Trafikte seyir halindeki bir kamyonetin kasasındaki köpeğin bağlı olmadan, serbest haldeki yolculuğunu görenler şaşkına döndü. Sahil yolunda 85 km hızla ilerleyen kamyonetin kasasında köpeğin bağlı olmadan sarkması yürekleri ağza getirdi. Başka bir vatandaşın cep telefonuna yansıyan görüntüler sorumsuzluğun bu kadarına da pes dedirtti. Görüntülerde kamyonet kasasından sarkan köpek, aracın hareket etmesiyle kamyonet kasasında savruluyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber