Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Ekim 2016 - 16:44 Yorum: 0

Köprülü Çelik Kapı bayi ağı ile büyüyor

Modern tasarımları ile çelik kapı sektöründe trendleri belirleyen Köprülü Çelik Kapı, ülkeyi sarmaya başlayan kendine özgü bayi ağı ile sektörde...

Köprülü Çelik Kapı bayi ağı ile büyüyor

Modern tasarımları ile çelik kapı sektöründe trendleri belirleyen Köprülü Çelik Kapı, ülkeyi sarmaya başlayan kendine özgü bayi ağı ile sektörde her geçen gün büyümesini sürdürüyor.

Ankara'daki tesislerinde gerçekleştirdiği üretimle kısa sürede sektörün öncü markaları arasında yerini alan Köprülü Çelik Kapı, güvenliği estetikle buluşturan tasarımları sayesinde, sektörde adından söz ettirmeye devam ediyor. Adana'da Kenan Evren Bulvarı'nda açtığı mağaza ile fabrikadan halka satış gerçekleştiren Köprülü, Türkiye'nin birçok kentinde bayilikler vererek, sektördeki yerini sağlamlaştırıyor.

Kısa sürede büyük başarı

Köprülü Group Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yılmaz, Başerler Metal adı altında 1997 yılında faaliyete geçen firmalarının, markalaşma sürecinin başladığı 2001 yılından sonra kısa sürede sektörde bilinen ve takip edilen bir marka haline geldiğini belirterek, "Köprülü, Ankara'da çok kısa bir zaman zarfında kendini kanıtladı ve olmazsa olmaz bir marka haline geldi. Piyasada meslektaşlarımız, bizim sattığımız ürünlerin satış fiyatlarını baz alarak müteahhitlere fiyat vermeye başladı. Hedef olarak bizdeki trend neyse, hangi yolu izliyorsak, hangi modelleri yapıyorsak, nerelerde iş yapıyorsak bunlar diğer firmalarca örnek alınır oldu" dedi.

Bayi ağı genişliyor

Köprülü Çelik Kapı'nın Ankara'da çok ciddi bir hakimiyeti bulunduğunun altını çizen Yılmaz, "İstanbul'da Anadolu ve Avrupa yakasında, Eskişehir'de, Bursa'da, Denizli'de ve İzmir'de yeni çalışmalarımız var. Ürünlerimiz, şu anda kendini Türkiye'ye tanıtmış firmaların ürünlerinden hem görsel olarak hem de kalite olarak çok daha üstün" ifadelerini kullandı.

2 yılda yüzde 60 büyüme

Köprülü Group Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yılmaz, firmalarının Ankara'nın Kazan ilçesi Saray Keresteciler Sitesi'nde iki ayrı tesiste üretim gerçekleştirdiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Tesisimizin biri 6 bin 800 metrekare, diğeri 2 bin 500 metrekare kapalı alandan oluşuyor. Büyük olan tesisimizde lüks grubu ürünlerin üretimi yapılıyor. Diğer kapalı alanda ise yangın kapısı ve kasa kaplamasız kapılarımızın imalatı devam ediyor. Şu anda full kapasite çalışıyor. Aylık 3 bin 500 ila 4 bin arasında kapı üretimi gerçekleştiriyoruz."

Köprülü Çelik Kapı'nın, yeni yatırımlarla her geçen gün büyüdüğünü aktaran Yılmaz, firmanın 2014-2016 yılları arasında yüzde 60'lık büyüme kaydettiğini vurguladı.

Köprülü Çelik Kapı bayi ağı ile büyüyor

Köprülü Çelik Kapı bayi ağı ile büyüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber