Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yaşam 31 Mart 2016 - 18:14 Yorum: 0

Kore Gazisi 86 Yaşında Vefat Etti

Zonguldak’ta, önceki gün vefat eden 86 yaşındaki Kore Gazisi Mehmet Engin, son yolculuğuna uğurlandı..

Kore Gazisi 86 Yaşında Vefat Etti

ZONGULDAK (İHA) Zonguldak’ta, önceki gün vefat eden 86 yaşındaki Kore Gazisi Mehmet Engin, son yolculuğuna uğurlandı.
Yaklaşık iki senedir Alzheimer hastası olan ve bir süredir Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Kore Gazisi Mehmet Engin (86) için askeri tören düzenlendi. Törene; Zonguldak Garnizon Komutanı Tuğgeneral Birol Şimşek, İl Jandarma ve Alay Komutanı Albay Haluk Selvi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kemal Gümrükçü, Zonguldak Belediye Başkan Yardımcıları, Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ramazan Çakal ve yönetim kurulu üyeleri ile Kore gazisinin yakınları katıldı.
467 Evler Mahallesi Camii’nde öğlen namazının ardından cenaze namazı kılınan Mehmet Engin, cenaze namazının ardından Devrek’in Eveyikli köyüne defnedildi. Cenaze töreninde konuşan Gaziler Derneği Başkanı Ramazan Çakal, devletin Kore ve Kıbrıs gazilerine sahip çıkması gerektiğini söyledi. Çakal, “Kore ve Kıbrıs gazilerimizin gözleri bu dünyadan açık gidecekler. Devlet büyüklerimize bizlerin bir an önce bu gazilerimizin haklarının verilmesi gerekir. Bizim gazilerimiz bu saatten sonra daha yaşayacak bir şeyleri yok. Her geçen gün kayıp yaşıyoruz. Devlet büyüklerimize sesleniyorum. Özellikle gazilerimizin en kısa zamanda ihtiyaçları ve sorunları giderilirse çok sevinirim” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber