Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Mart 2015 - 12:23 Yorum: 0

Kore Gazisi'nden Genelkurmay Başkanı Özel'e teşekkür

VAN (AA) - Başkale ilçesinde yaşayan Kore Gazisi Abdullah Burgaz, kendisine akülü tekerlekli sandalye hediye eden Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e teşekkür etti. Genelkurmay Başkanı...

Kore Gazisi'nden Genelkurmay Başkanı Özel'e teşekkür

VAN (AA) - Başkale ilçesinde yaşayan Kore Gazisi Abdullah Burgaz, kendisine akülü tekerlekli sandalye hediye eden Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e teşekkür etti. 

Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, Başkale ilçesinde yürümekte zorluk çeken ve yaşı ilerlediği için koltuk değneklerini de kullanamayan Burgaz'a akülü tekerlekli sandalye hediye etti. 

Geçtiğimiz ay, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Barutçu'dan hediyesini teslim alan Burgaz, tekerlekli sandalye sayesinde tüm ihtiyaçlarını kendisinin karşılayabildiğini ve istediği yere gidebildiğini söyledi. 

Sandalye sayesinde namazlarını camide cemaatle kıldığını anlatan Burgaz, "Daha önce birçok yere müracaat ettim ama bir sonuç alamadım. En son taleplerimi duyan Genelkurmay Başkanımız bana akülü araç gönderdi. Artık camiye gelerek namaz kılabiliyorum, kıldığım her namazda da kendisine dua ediyorum. Allan ondan razı olsun. Allah onlara zeval vermesin ve başımızdan eksik etmesin" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber