Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 13 Aralık 2017 - 16:33 Yorum: 0

KORENDER 30 öğrenciyi giydirdi

Korkuteli Engelli Aileler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KORENDER), 30 öğrenciyi giydirdi.

KORENDER  30 öğrenciyi giydirdi

Korkuteli Engelli Aileler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KORENDER), 30 öğrenciyi giydirdi.

KORENDER, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. KORENDER, kış mevsimi öncesi maddi durumu kötü olan Kızılcadağ Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokulundaki 30 öğrenciye mont ve ayakkabı yardımı yaptı.

Hayırsever insanların destekleriyle toplanan botlar ve montlar Korkuteli Belediyesine ait bir araca yüklenerek, Dernek Başkanı Gülsüm Kabadayı ve Başkan Yardımcısı Gülşen Güler ile birlikte Kızılcadağ Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokuluna götürüldü.

KORENDER Başkanı Gülsüm Kabadayı, dernek olarak sürekli projeler ürettiklerini belirterek, "Sosyal sorumluluk gereği özellikle eğitim konulu projeleri her zaman önemsiyoruz. Derneğimizi yeni kurduk. Eğitime katkı adına üyelerimizle beraber uzun bir süredir "ne yapabiliriz" diye çalıştık. Daha sonra "Sarmaşık gülleri" projesi kapsamında çocuklarımız üşümesin projemizle eğitime katkı alanındaki projemizin ilkini gerçekleştirdik. Bu projenin sadece ilçemize değil, Türkiye'ye örnek olmasını ümit ediyoruz" dedi.

Eğitim konusunu özellikle önemsediklerini dile getiren Kabadayı, " Sivil toplum kuruluşlarımızın, hayırseverlerimizin, vatandaşlarımızın hepsine buradan sesleniyoruz. Sadece Korkuteli'ne seslenmiyoruz, Türkiye'ye sesleniyoruz. Diyoruz ki sizin de bir "Sarmaşık gülleri" projemiz var. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ellerinden tutarak projemizi Türkiye'ye örnek bir konuma getirebileceğiz. Bu konuda ilçe halkımıza çağrıda bulunarak bu tür projelerin devamı için desteklerini bekliyoruz" dedi.

KORENDER 30 öğrenciyi giydirdi

KORENDER 30 öğrenciyi giydirdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber