Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Ekim 2016 - 12:43 Yorum: 0

Körez’in kanalizasyon sorunu çözülüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula'nın Körez Mahallesinde sürdürdüğü kanalizasyon hattı çalışması...

Körez’in kanalizasyon sorunu çözülüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula'nın Körez Mahallesinde sürdürdüğü kanalizasyon hattı çalışması ile mahallede yaşanan yetersiz hat sorununu ortadan kaldırdı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelindeki altyapı ihtiyaçlarına anında cevap veriyor. MASKİ, Kula ilçesine bağlı Körez Mahallesinde gerçekleştirdiği kanalizasyon hattı çalışmasıyla, mahallenin kanalizasyon sorununu ortadan kaldırdı. MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan hat döşeme işleminin yanı sıra, mevcut hatta tıkanıklığa sebep olan arıza da giderildi. Çalışmanın tamamlanmasıyla Körez Mahallesi, sağlam ve kullanışlı kanalizasyon altyapısına sahip oldular.

"Altyapı sorunları tamamen ortadan kalkınca kadar çalışacağız"

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Manisa genelinde altyapı hatlarının yenileme çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtti. Aslay, "İlimizin her bölgesindeki altyapı ihtiyaçlarına cevap verebilmek için ekiplerimiz gece gündüz çalışıyorlar. Zamanında imece usulü ile döşenmiş ve yıllardır hiçbir işlem görmemiş hatların vatandaşlarımıza sorun çıkarmaması adına bu hatları yeniden döşüyoruz. En ücra mahallesinden şehir merkezine kadar Manisa'mıza hak ettiği kaliteli hizmeti ulaştırmak için titizlikle üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz. İlimizin altyapı sorunları tamamen ortadan kalkınca kadar da çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber