Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Ağustos 2016 - 15:53 Yorum: 0

Körfez Belediyesi yol çalışmalarını sürdürüyor

Körfez Belediyesi, ilçede genelindeki yollarda genişletme ve asfalt yama çalışmalarını devam ettiriyor.

Körfez Belediyesi yol çalışmalarını sürdürüyor

Körfez Belediyesi, ilçede genelindeki yollarda genişletme ve asfalt yama çalışmalarını devam ettiriyor.

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir yanında bulunan yollarda bakım, onarım ve asfalt yama çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşların çok sık kullandığı ve toplu taşıma araçlarının da güzergahı olan İlimtepe mahallesine bağlı yolların genişletme çalışmalarına başladı.

Vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak için çalışmaları aksatmadan sürdürdüklerini söyleyen yetkililer, "Cadde ve sokaklardaki her türlü eksikliği tespit ederek gideriyoruz. Mahallelerimizi cadde ve sokaklarıyla, çevre düzeniyle, çocuk oyun alanları ve parklarıyla yaşanabilir hale getirerek, vatandaşlarımızın refah seviyesini yükseltiyoruz. Halkımızın daha güvenli bir şekilde yolculuk etmeleri adına İlimtepe yolumuzu genişletiyoruz" dedi.

Öte yandan Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, yapılan plan ve program dahilinde Çamlıtepe bölgesinde başlatılan asfalt yama çalışmalarını tamamladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber