Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 12 Aralık 2017 - 15:08 Yorum: 0

Körfez, Kudüs için tek yürek

ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararının "yok hükmünde" olduğunu söyleyen Başkan İsmail Baran, Müslümanların namusu olan Kudüs için sessiz kalmayacaklarını...

Körfez, Kudüs için tek yürek

ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararının "yok hükmünde" olduğunu söyleyen Başkan İsmail Baran, Müslümanların namusu olan Kudüs için sessiz kalmayacaklarını ifade etti.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez'de bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Körfez Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Müslümanların kırmızı çizgisi olan "Kudüs'e sahip çıkmak adına miting düzenleneceği kararı alındı. STK Başkanları da "Kudüs" için ayaktayız mesajı verdi. Belediye Başkanı İsmail Baran, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararının "yok hükmünde" olduğunu söylerken, "Müslümanların namusu, onuru, miracı, kırmızı çizgisi olan Kudüs için sessiz kalmayacağız. Küffarın kalbine iman okumuzu Körfez'den saplayacağız" şeklinde konuştu.

Körfez halkının Müslümanlar için büyük bir önem taşıyan Kudüs için sessiz kalmayacaklarını ifade eden Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş, "Değerli STK başkanlarım, Kudüs'ü korumak için Selahaddin'i beklemeyecek, Selahaddin olacağız. Çünkü Kudüs, Hz. Ömer'in emaneti, Selahaddin Eyyubi'nin rüyası, Kanuni Sultan Süleyma'nın mirasıdır. Abdülhamid Han'ın davasıdır. 15 Aralık Cuma günü saat 13.00'da 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydan'ında gerçekleştireceğimiz Kudüs mitingi ve basın açıklaması için gerekli hassasiyeti göstereceğinizden şüphem yok. Tüm vatandaşlarımızı Kudüs için bir ve beraber olmaya davet ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber