Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır
Sami Er
Siyaset 16 Aralık 2017 - 10:48 Yorum: 0

Körfez, Kudüs’e sahip çıktı

Körfez Kent Konseyi tarafından organize edilen Körfez Belediyesi, STK'lar ve siyasi partiler ile vatandaşların da büyük destek verdiği "Körfez Kudüs'e...

Körfez, Kudüs’e sahip çıktı

Körfez Kent Konseyi tarafından organize edilen Körfez Belediyesi, STK'lar ve siyasi partiler ile vatandaşların da büyük destek verdiği "Körfez Kudüs'e Sahip Çıkıyor" mitinginde İsrail'e öfke vardı.

Körfez Kent Konseyi tarafından Tütünçiftlik 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen mitinge Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcısı ve Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş, Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt, CHP İlçe Başkanı Mehmet Kaçar, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Memur Sen İl Temsilcisi Şahin Yaşlık, Oda Başkanları Yahya Öztürk ve Ali Karadeniz, Belediye Meclis Üyeleri, STK'ların temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Bine yakın Körfezli önce birlikte Cuma namazı kıldı ardından 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı'nda Kudüs'te yaşananlara adeta öfke kustu. Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Çarşı Camii İmamı Nuh Bektaş'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti sonrasında ortak basın bildirisini Eğitim-Bir-Sen Körfez Temsilcisi Sergülen Kurt okudu. Daha sonra kürsüye Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran çıktı. "Zulme Karşı direnenlere ve Kudüs davasına sahip çıkanlara selam olsun" diyerek konuşmasına başlayan Başkan İsmail Baran, "Bizler için Kudüs deyince, akan sular durur. Osmanlı'dan sonra maalesef Ortadoğu başsız kaldı. Zalimler de bunu fırsat bildi. Ama bizler ilk kıblemiz olan Mescid-i Aksa'yı Siyonizm'in postallarına çiğnetmeyeceğiz. Çiğnemeye kalkanın da her zaman karşısında olacağız" ifadelerini kullandı.

Törende konuşan Başkan Baran, "Amerika veya Avrupa bir sözü ile 1 milyar 800 milyon Müslüman'ı dize getirebileceğini sanıyorsa, yanılıyor. Müslümanların sabrını taşırmayın. Çünkü güç sahibi sadece Allah'tır. Bizler Başkenti Kudüs olan Filistin devleti tamamıyla tanınmada asla rahat olamayız" ifadelerini kullandı.

Başkan Baran'ın konuşmasının ardından Merkez Camii İmamı Mustafa Bektaş tarafından şehitlerimizin için dua okundu.

Körfez, Kudüs’e sahip çıktı

Körfez, Kudüs’e sahip çıktı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber