Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Haziran 2016 - 13:14 Yorum: 0

Körfez Protokolü İftarda Buluştu

Edremit Körfezi Protokolü iftarda buluştu. Edremit'te bir otel zincirinin davetlisi olarak Edremit, Burhaniye ve Havran Kaymakamları iftar yemeğinde bir araya...

Körfez Protokolü İftarda Buluştu

Edremit Körfezi Protokolü iftarda buluştu. Edremit'te bir otel zincirinin davetlisi olarak Edremit, Burhaniye ve Havran Kaymakamları iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Havran Kaymakamı Yasin Öztürk, 19 Motorlu Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Nihayet Ünlü, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Binbaşı Şahin Aydıncı, Edremit İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz'ın katıldıkları iftara ev sahipliğini Ramada Kazdağları Resort Yönetim Kurulu Başkanı Av. Mehmet Öngen yaptı. Sıcak ve keyifli bir ortamda gerçekleşen yemek sonrasında protokol üyeleri çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Otel sahibi Mehmet Öngen'de konuklarına davetlerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Körfez Protokolü İftarda Buluştu

Körfez Protokolü İftarda Buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber