Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ekim 2016 - 13:18 Yorum: 0

Körfez Spor Akademisi’nde 37 Öğrenci terfi etti

Körfez Belediyesi Spor Akademisi'nde Uzakdoğu sporlarında, 7-14 yaş aralığındaki 37 öğrenciye kuşak töreni düzenledi.

Körfez Spor Akademisi’nde 37 Öğrenci terfi etti

Körfez Belediyesi Spor Akademisi'nde Uzakdoğu sporlarında, 7-14 yaş aralığındaki 37 öğrenciye kuşak töreni düzenledi.

Körfez Belediyesi Spor Kompleksi'nde sporcu yetiştirme eğitimleri devam ediyor.Bu kapsamda Uzakdoğu sporlarında profesyonel hocalar eşliğinde eğitimlerini sürdüren 37 öğrenci, sarı kuşağa terfi etti. Sarı kuşak törenine katılım sağlayan Belediye Başkanı İsmail Baran, genç sporcuları tebrik etti.

Taekwondo kursunda eğitim alan öğrencilerin ailelerinin de yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan Başkan Baran, çocuklarını Körfez Belediyesi Spor Akademisine gönderdikleri için ailelere teşekkür ederek, çocukların ve ailelerin heyecanını paylaştığını ifade etti. Başkan Baran, "Çocuklarımıza yatırım geleceğimize yatırımdır. Kurmuş olduğumuz Spor Akademisi ile çalışmalarımızı ilçemizde yetenekli yavrularımıza daha düzenli ve programlı spor yapma imkânı sunarken, sporu ilçe geneline yayma hedefimizi de hızlı bir şekilde gerçekleştirmeye çalışıyoruz" dedi.

Taekwondo gösterilerinin ardından öğrencilerin sertifikalarını takdim eden Başkan Baran, genç taekwondocular ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber