Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mayıs 2016 - 16:48 Yorum: 0

Körfez Ülkelerinin Karadeniz İlgisi

Türkiye Otelciler Federasyonu'na(TÜROFED) bağlı Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği(KATİD), Orta Doğu Bölgesi'ne tanıtmak amacıyla Birleşik Arap...

Körfez Ülkelerinin Karadeniz İlgisi

Türkiye Otelciler Federasyonu'na(TÜROFED) bağlı Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği(KATİD), Orta Doğu Bölgesi'ne tanıtmak amacıyla Birleşik Arap Emirlikleri'nden(BAE) Samsun'a gelen acente yetkililerini ağırladı.

ABU DABİ'DEN 8 SEYAHAT ACENTESİ GELDİ

Daha önce birçok Körfez ülkesinden çok sayıda THY acente yetkilisi, tur şirketleri yöneticileri, gazeteciler ile iş adamlarını getiren THY Samsun Satış Müdürlüğü, bu kez de Abu Dabi'deki 8 THY acentesini Samsun'da ağırladı. Kentin bir çok doğal ve tarihi güzelliğini görme imkanı bulan acente yöneticileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile de buluştu. Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'den gelen heyet, son olarak Sheraton Otel'de Samsunlu turistik işletmecilerle bir araya geldi.

KATİD Başkanı Murat Toktaş, TÜRSAB Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Temel Uzlu, Sheraton Otel Genel Müdürü Onur Bıyıklı ve THY Satış Müdürü Muhammet Ali Akoğlun, Abu Dabi'den gelen turizm acenteleriyle yakından ilgilendi ve ikili görüşmelerde bulundu.

ORTA KARADENİZ BÖLGESİ İLE İLGİLİLER

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan KATİD Başkanı Murat Toktaş, "Geçen sene yapmış olduğumuz Abu Dabi ziyaretinde birçok önemli görüşmede bulunmuştuk. Şimdi ise biz onları, THY ve Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonunda Samsun'da ağırlıyoruz. Konuklarımıza şehrimizin turizm potansiyeli yüksek yerlerini gezdirdik, otelleri ziyaret ettik. Büyük bir ilginin olduğunu görmek gelecek adına hepimizi mutlu etti" dedi.

REZERVASYONLAR BAŞLADI

Turizmde Körfez ülkeleri pazarının büyüklüğüne işaret eden Murat Toktaş, "Körfez pazarına yönelik yapılacak olan çalışmaların mutlaka bir geri dönüşü olacaktır. Şimdiden azda olsa rezervasyonlar almaya başladık. Amacımız bu ivmeyi artırmak ve bu pastadan çok daha büyük pay almak. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın ve THY Samsun Satış Müdürü Muhammet Ali Akoğlan'ın katkıları ve destekleri her türlü takdirin üzerinde" diye konuştu.

Körfez Ülkelerinin Karadeniz İlgisi

Körfez Ülkelerinin Karadeniz İlgisi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber