Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 24 Kasım 2017 - 17:48 Yorum: 0

Körfezde boş araziler düzenleniyor

Körfez Belediyesi ekiplerince görüntü kirliliğine yol açan boş arsalar üzerine toprak dökülerek düzenli hale getirildi.

Körfezde boş araziler düzenleniyor

Körfez Belediyesi ekiplerince görüntü kirliliğine yol açan boş arsalar üzerine toprak dökülerek düzenli hale getirildi. Çalışmalarda boş arsaların yeniden kötü görünüme bürünmesi de engelleniyor.

Körfez Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde boş arazilerin temizliğini gerçekleştirmiş, görsel kirliliğin de önüne geçmişti. Vatandaşların talepleri doğrultusunda gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında; kötü görünüme sahip alanlar greyderler yardımı ile düzleştirilirken, üzerine sarı kum dökülerek tekrar çalılarla kaplanması engelleniyor. Körfez Belediyesi yetkilileri, özellikle yaz aylarında bu arazilerle ilgili vatandaşlardan çok sayıda şikayet geldiğini belirterek, "Bu çalışma sayesinde hem kötü görüntü ortadan kaldırılıyor hem de çevredekilerin "yılan, akrep ve böcek" gibi şikayetlerini de en aza indirmeyi hedefliyoruz" ifadelerine yer verdi.

Körfezde boş araziler düzenleniyor

Körfezde boş araziler düzenleniyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber