Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 03 Mayıs 2021 - 13:23 Yorum: 0

Körfez’de yeşil alanlar çoğalıyor

İlçe genelindeki çalışmaları yerinde inceleyen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilçede yeşil alanları çoğalttıklarını belirterek, "Bir şehir...

Körfez’de yeşil alanlar çoğalıyor

İlçe genelindeki çalışmaları yerinde inceleyen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilçede yeşil alanları çoğalttıklarını belirterek, "Bir şehir meydanları ve yeşil alanları ile kimlik kazanır" dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hafta sonu ilçe genelindeki çalışmaları yerinde inceledi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün bölgede gerçekleştirdiği çalışmaları gezen Başkan Söğüt, Çamlıtepe Mahallesi'ndeki parktaki ot biçme işlemleri sırasında da personele kolaylıklar diledi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, kısıtlamada ilçe genelindeki parklarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

İlçede vatandaşların nefes alacağı, güzelce vakit geçireceği yeni alanlar oluşturduklarını belirten Başkan Şener Söğüt, "Şehrimizin dört bir yanında bu kapsamda çalışmalarımız var. İhalesini gerçekleştirdiğimiz projelerimize start verdik. Barbaros Mahallesi'nde ve iki tanesi de Yavuz Sultan Selim'de olmak üzere 3 büyük park projemiz hızla ilerliyor. Bu kapsamlı parklarımızın sayısını da arttırıyoruz. Sadece yeni parklar yapmıyoruz. Mevcutlarda da revizyon çalışmalarımız oluyor. Bir şehir meydanları ve yeşil alanları ile kimlik kazanır. Biz de bu bilinçle Körfez'deki yaşam alanlarımızı çoğaltıyoruz" dedi.

Körfez’de yeşil alanlar çoğalıyor

Körfez’de yeşil alanlar çoğalıyor

Körfez’de yeşil alanlar çoğalıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber