Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 09 Aralık 2019 - 11:58 Yorum: 0

Körfez’e Mobil Atık Getirme Merkezi

KOCAELİ (İHA) – Körfez Belediyesi, değerlendirilebilir atıkların kaynağında ayrı toplanması için Mimar Sinan Mahallesi'ne Mobil Atik Getirme Merkezi...

Körfez’e Mobil Atık Getirme Merkezi

KOCAELİ (İHA) – Körfez Belediyesi, değerlendirilebilir atıkların kaynağında ayrı toplanması için Mimar Sinan Mahallesi'ne Mobil Atik Getirme Merkezi yerleştirdi.

Körfez Belediyesi tarafından değerlendirilebilir atıkların kaynağında ayrı toplanması için Mimar Sinan Mahallesi'ne Mobil Atik Getirme Merkezi yerleştirildi. Akıllı belediyecilik ve sürdürülebilir çevre adına yerleştirilen mobil atık getirme merkezinde kağıt, metal, plastik, elektrikli-elektronik, tekstil, bitkisel yağ, pil ve ilaç atıkları toplanacak. Mobil Atık Getirme Merkezi, 7 farklı atık atma gözü olan atık merkezinin çevreye ve atıkların geri dönüşümüne katkısı büyük olacak. Böylece hem ekonomi kazanacak hem de doğal kaynaklar korunacak.

Yetkililer, vatandaşlardan atıklarını doğru bölmelere atmaları noktasında duyarlı olmaları talebinde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber