Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 11 Mayıs 2016 - 15:28 Yorum: 0

Körfez’e Üst Geçit Yapımları Devam Ediyor

Ulaşımdaki sıkıntıları azaltmak ve vatandaşların daha iyi bir hizmet alması için çalışmalarını sürdüren Körfez Belediyesi, üstgeçit yapım çalışmalarını...

Körfez’e Üst Geçit Yapımları Devam Ediyor

Ulaşımdaki sıkıntıları azaltmak ve vatandaşların daha iyi bir hizmet alması için çalışmalarını sürdüren Körfez Belediyesi, üstgeçit yapım çalışmalarını da sürdürüyor.

Körfez Belediyesi, yaya trafiğinin güvenli bir şekilde sağlanması için yeni üst geçitler yapıyor. Kirazlıyalı mahallesinde yayaların güvenli bir şekilde yoldan geçmelerini sağlamak için, Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan üst geçit çalışmaları tamamlandı. Körfez Kirazlıyalı mahallesinde üst geçit çalışmalarını tamamlayan Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, özellikle yayaların karşıdan karşıya geçmelerine rahat bir şekilde olanak sağlayacak bir üst geçit yaptı.

Yarımca - Hereke yolu üzerinde bir yaya üst geçidi yapan Körfez Belediyesi, burada Kirazlıyalı mahallesinde ikamet eden vatandaşların karşıdan karşıya güvenle geçmelerini sağlamış olacak.

Körfez’e Üst Geçit Yapımları Devam Ediyor

Körfez’e Üst Geçit Yapımları Devam Ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber