Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 28 Kasım 2015 - 13:49 Yorum: 0

Korkut; "Ülkemizi karanlığa sürüklemek istiyorlar"

MALATYA - Malatya Millet Partisi İl Başkanı Sait Korkut, Rusya'ya ait SU-24 savaş uçağının düşürülmesi ve yaşanan gelişmeler ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Korkut; 'Ülkemizi karanlığa sürüklemek istiyorlar'

Malatya Millet Partisi İl Başkanı Sait Korkut, Rusya'ya ait SU-24 savaş uçağının düşürülmesi ve yaşanan gelişmeler ile ilgili basın açıklaması yaptı. Korkut, açıklamasında, "Ülkemizi büyük bir karanlığa sürüklemek istiyorlar ve Türkiye'nin aleyhine büyük bir oyun oynanıyor. Bu oyunlara asla Türkiye taviz vermemelidir. Bugün yakın komşu Müslüman ülkelerimizde her zaman kan ve gözyaşı yaşandı. Satamadıkları silahları satıp da bu insanların kanını dökmeye devam ediyorlar. Bizim ülkemizde bu bataklığa sürüklemek istiyorlar, ama maalesef inanıyorum ki bizim ülkemiz bu türlü tuzak ve oyunlara gelmemelidir." ifadelerine yer verdi.

Korkut, "Bugün Rusya Suriye'nin içerisinde ne işi var, Rusya hangi ülkeyi korumaya çalışıyor. Söz konusu Müslümanı korumak ise oda bizim görevimizdir. Âmâ maalesef 3. Dünya savaşını çıkarmak için, bu tezgahlar yapılıyor. Türkiye dünya genelinde gündeme geldiği zaman bunlar hazmedemiyorlar, ama Türk Milleti akıllıdır, bu tür tuzaklara boyun eğmemelidir. Sınırlarımızı ihlal ederek, sanki bir meydan okurcasına, uyarılmamıza rağmen Rusya bizleri dinlemedi. Ne olursa olsun Türkiye topraklarına kimsenin girmesine müsaade etmeyiz." dedi.

SEN KİMSİNKİ SENDEN ÖZÜR DİLEYELİM

Malatya Millet Partisi İl Başkanı Sait Korkut, Rusya'nın özür dilemesi hakkındaki görüşleri şöyle, "Bugün Rusya Türkiye'den özür dilemeyi bekliyor, hangi özürden bahsediyorlar. Sen kimsin ki senden özür dileyelim. Biz gelip Rusya'da uçağını mı düşürdüm ki sizlerden özür dileyelim. Rusya’dan oka dar yolu gelip de Türkmenleri bombalayarak ve ondan sonrada bir güç denemesi yaparak Türkiye'nin sınırlarına gireceksin, Türkiye bu kadar basit bir ülke değildir. Türk milleti güçlüdür, buna asla fırsat vermemeliyiz. Bu ülke, devlet ve millet meselesidir, eğer biz bunlara göz yumarsak fırsat verirsek, bizleride aynı o hale getirmeye çalışıyorlar. Birlik beraberlik ve kardeşliğimiz söz konusudur. Hangi iktidar gelirse gelsin, eğer ülkem için faydalı olan kimse biz onu desteklemeye hazırız, eğer yanlış yapıyorsa onun yanlışları karşısında olacağız. Bizim ülkemiz, devletimiz ve milletimiz önemlidir, biz bunun için var olmaya mücadele vermek için bir birimize destek olmalıyız. Partiler başka şekilde siyasetini yapa bilir fakat Ülke söz konusu olunca gerisi teferruattır.” dedi

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber