Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 22 Ekim 2017 - 18:48 Yorum: 0

Korkuteli Belediyespor, Elmalı Belediyespor’u 4-1 Yendi

Antalya Süper Amatör Ligi 1. Grup'ta mücadele eden Korkuteli Belediyespor, Elmalı Recep Gürbüz stadyumunda oynadığı Elmalı Belediyespor maçını 4-1 yenerek...

Korkuteli Belediyespor, Elmalı Belediyespor’u 4-1 Yendi

Antalya Süper Amatör Ligi 1. Grup'ta mücadele eden Korkuteli Belediyespor, Elmalı Recep Gürbüz stadyumunda oynadığı Elmalı Belediyespor maçını 4-1 yenerek zirvede yerini korudu.

Korkuteli Belediyespor, Elmalı Recep Gürbüz stadyumunda oynadığı maça hızlı başladı. Korkuteli Belediyespor, maçın henüz 7. dakikasında Süleyman'ın golü ile 1-0 öne geçti. Ataklarını arttıran Korkuteli Belediyespor, 13. dakikada Ufuk ile durumu 2-0 yaptı.

Elmalı Belediyespor, 18. dakikasında Sercan'ın attığı gol ile durumu 2-1 yaptı. Korkuteli Belediyespor 36. dakikada Fatih'in attığı gol ile durumu 3-1 yaptı ilk yarı 3-1 Korkuteli Belediyespor'un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda Korkuteli Belediyespor, karşılaşmanın 87. dakikasında Tugay'ın golü ile durumu 4-1 yaptı ve Maçta başka gol olmayınca Korkuteli Belediyespor, Elmalı Belediyespor'u deplasmanda 4-1 yenerek zirvedeki yerini korudu.

Karşılaşmayı Şevket Şimşek, Latif Şak, Mustafa Güçer hakem üçlüsü yönetti. Elmalı Belediyespor-Korkuteli Belediyespor maçını Elmalı Kaymakamı Gürbüz Saltaş, Belediye Başkanı Av. Ümit Öztekin, protokol üyeleri ve çok sayıda taraftar izledi.

Korkuteli Belediyespor, Elmalı Belediyespor’u 4-1 Yendi

Korkuteli Belediyespor, Elmalı Belediyespor’u 4-1 Yendi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber