Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Ekim 2016 - 16:18 Yorum: 0

Korkuteli Belediyespora forma desteği

Antalya Süper Amatör Ligi 1. Grupta mücadele eden Korkuteli Belediyespor'a Adrasan Ticaretten forma desteğinde bulundu.

Korkuteli Belediyespora forma desteği

Antalya Süper Amatör Ligi 1. Grupta mücadele eden Korkuteli Belediyespor'a Adrasan Ticaretten forma desteğinde bulundu.

Antalya Süper Amatör Ligi 1. Grupta mücadele eden Korkuteli Belediyespor'a başarılar dileyen İsmail Adrasan, "Korkuteli Belediyespor takımı bizim bölgemizin takımı. Süper amatör liginde başarılar diliyoruz. Takımımıza Süper Amatör Liginde her zaman desteklerimiz olmuştu. Belediyespor'un nerede mücadele ederse etsin bu takım bizim takımımız. Ona destek olmak bizlerin görevidir. Ben inanıyorum ki Belediyespor bu yıl BAL ligine şampiyon olarak ve oradan da daha üst liglere yükselecektir" dedi.

Belediyespor kulüp Başkanı Mehmet Emin Kolan da, "desteklerinden dolayı Adrasan Ticaret sahipleri Aydın ve İsmail Adrasan kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bu sezon iyi bir takım kurduk. Bu sezon grubumuzda şampiyon olarak BAL ligine yükselmek istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. Bizlere böyle önemli günlerde destek olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu formayı şampiyon olduğumuz son maçta tribünlere atmak nasip olsun." Belediye Spor kulüp Başkanı Mehmet Emin Kolan, Antrenör Bayram Kutlu, ziyaret sonrasında yanlarında getirdikleri Korkuteli Belediyespor'a ait formayı İsmail ve Aydın Adrasan kardeşlere hediye ettiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber