Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 22 Kasım 2017 - 17:33 Yorum: 0

Korkuteli Belediyespor’da 3 istifa

Antalya Süper Amatör Ligi 1'inci gurupta mücadele eden Korkuteli Belediyespor'da istifalar devam ediyor.

Korkuteli Belediyespor’da 3 istifa

Antalya Süper Amatör Ligi 1'inci gurupta mücadele eden Korkuteli Belediyespor'da istifalar devam ediyor.

Korkuteli Belediyespor yönetim kurulunda Süleyman Türkyılmaz'ın istifasının ardından yeni istifalar geldi. Belediyespor'da yönetim kurulu üyesi Ali Tingi, Mesut Kurtoğlu ile Yönetim Kurulu yedek listesinde yer alan Eyüp Ünal'da istifa etti.

İstifa eden yönetim kurulu üyesi Ali Tingi, "Bugün itibari ile yönetiminde bulunduğum Korkuteli Belediyespor kulübünden çalışmalarımın yoğunluğundan dolayı istifa etmiş bulunmaktayım. Bu güne kadar desteklerini bizlerden esirgemeyen bütün ilçe halkına teşekkür ediyorum" dedi.

Yönetim kurulu eski üyesi Mesut Kurtoğlu ise, "Bugün itibari ile Yöneticiliğini yaptığım Korkuteli Belediyespor kulübünden istifa etmiş bulunmaktayım. Her şeyin hayırlısı ilçemizin takımına desteğimiz her zaman imkanlarımız el verdiği müddetçe devam edecektir."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber