Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:58 "Kütahya’ya Şehir Hastanesi’ni kazandıran Cumhurbaşkanımıza minnettarız"17:57 Konya Ticaret Odası KGTÜ’yü seçti17:57 Sosyal medyadaki ‘para sayma’ görüntülerine ilişkin iş adamı Köksal’ın ifad...17:56 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki Tavşanlı’da17:53 Eskişehir Valiliği seçim günü alınacak trafik tedbirlerini açıkladı17:53 Dilendiği tespit edilen 1 çocuk polis ekiplerince yetkililere teslim edildi17:52 Marmaris Cumhur ittifakı adayı Yazıcı, söz verdi17:51 Muğla’da minik öğrenciler fidan dikti17:51 Bartın Irmağı su sporları turizmine kazandırılacak17:50 Başkan Altay: “31 ilçemizin tamamında Konya’mıza 5 yıl daha hizmet etmek is...17:47 Tarihi ve doğal güzellikleri ile hayran bırakan Amasra’da bin 500 kişiye if...17:46 Diyarbakır’da 7 aracın karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı17:45 Fatih Erbakan: “Türkiye genelinde adım adım 1 milyon üyeye doğru yürüyoruz”17:40 Marmaris’te bulunan 2500 yıllık kaya mezarı turizme kazandırılıyor17:35 Tahkim Kurulu’ndan, Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa’nın başvurularına ret!17:34 Başkan adayı Tosun, “Emlak vergilerindeki mağduriyeti gidereceğiz” dedi17:31 Çay ocağında cinayet : Husumetlisini öldürdü17:30 Cezaevi firarisi hırsızlık için geldiği köyde yakalandı17:30 Öğrencilerden ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi17:29 Hafriyat kamyonunun altına saklanırken yakayı ele verdi
Sami Er
Yerel 24 Kasım 2016 - 11:13 Yorum: 0

Korkuteli ilçesinde 2 bin 500 tonluk içme suyu depo ihalesi yapıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi tarafından 2 bin 500 tonluk içme suyu deposu ihalesi gerçekleştirildi.

Korkuteli ilçesinde 2 bin 500 tonluk içme suyu depo ihalesi yapıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi tarafından 2 bin 500 tonluk içme suyu deposu ihalesi gerçekleştirildi. Su deposu yapımına 10 gün içinde başlanacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Mahmut Bilgiç," ilçede ciddi bir su sıkıntısı var. Bunun için su kullanımında dikkatli olmalıyız" uyarısında bulundu.

Son 50 yılın en kurak mevsiminin yaşandığını hatırlatan Mahmut Bilgiç; " İlçedeki kaynaklarda sular azaldı. Yazın 8 sondaj desteği ile su ihtiyacını karşılarken, kışın 3 sondaj desteği ile su ihtiyacını karşılıyoruz. Dünyanın birçok bölgesinde olduğu gibi ülkemiz ve ilçemizde de su azlığı kendisini hissettirmektedir. Bundan sonraki süreçte bu tür bir sıkıntı ile karşılaşmamak için gerekli tüm tedbirleri almaya devam edelim" dedi.

"En Büyük Tedbir Bilinçli Kullanımdır"

Su sıkıntısına karşı çözümde en büyük tedbirin bilinçli su kullanımı olduğunu kaydeden Korkuteli Koordinatörü Mahmut Bilgiç, şöyle devam etti: "İlçemiz her gün büyüyüp gelişiyor. Bu anlamda insanlarımızın temel ihtiyacı olan suyun da kullanım miktarı ve önemi artıyor. Buna karşılık insanımızın suyun tasarruflu kullanımı noktasında bilinçlenmesi vazgeçilmez bir ihtiyaçtır. Harcanılan suyun ücretinin ödenmesi, su kullanımı noktasındaki görevimizi tam olarak yerine getirdiğimizin göstergesi değildir. Çünkü insanlarımız, "Ben ücretini ödüyorum, istediğim kadar harcayabilirim" gibi bir düşünce içinde olabiliyorlar, ancak suyun olmaması durumunda para ile elde edilmesi de imkansız hale gelebilir."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber